Schrijf in

Volg een online webinar, organiseer bovenschools een workshop of snuffel wat rond met een proeflicentie van twee weken. Ga daarna aan de slag met een pilotlicentie voor 5 maanden, doe ervaring op, ontdek de mogelijkheden en ontwikkel zo je wereldoriëntatie-, vaardigheden- of verrijkingsonderwijs geleidelijk en verantwoord.

Wil je even rondsnuffelen om te zien of Plannex2 wat voor je is? Vraag dan een proeflicentie aan. Je hebt twee weken toegang tot het platform.

Wil je meer tijd om Plannex21 te ontdekken en met leerlingen aan de slag te gaan? Met een pilotlicentie heb je 5 maanden toegang, zonder beperkingen. Maak voor € 95,- (incl. btw) in 5 maanden kennis met Plannex21, met maximaal 65 leerlingen! Of werk door tot 15-05-2018 voor € 145,-!

Of heb je liever meer begeleiding? Bijvoorbeeld in de vorm van een teamtraining of Plannex-in-de-klas? Schrijf dan in voor een Begeleide pilot, vanaf € 395,- inclusief btw.

Heb je een proeflicentie en / of pilotlicentie gehad en wil je door? Kies dan licentie activeren op het inschrijfformulier.

- Scholen, bovenschoolse organisaties en samenwerkingsverbanden maken gebruik van het ‘Schoollicentie

- Ouders die Plannex thuis willen aanbieden maken gebruik van het ‘Ouderlicentie